Fars Køkkenskole

Fars Køkkenskole

Velkommen til Danmarks første madlavningskoncept for fædre og deres børn i 2.- 4. klasse.

Velkommen til Danmarks første madlavningskoncept for fædre og deres børn i 2.- 4. klasse.

Fars Køkkenskole er et madlavningskoncept, der gennem leg, samvær og smarte køkkentricks skaber glæde og interesse hos mænd og børn for at lave sund mad sammen. Fars Køkkenskole er udviklet, afprøvet og evalueret i Vallensbæk Kommune i 2012-2014, hvor resultaterne var så gode (jf. billedgalleri øverst) og potentialet så stort, at konceptet siden 2015 er blevet udbredt til mange kommuner rundt omkring i landet. Siden er Fars Køkkenskole blevet evalueret i 2017-2020, også med overbevisende resultater. 

Fars Køkkenskole er et madlavningskoncept, der gennem leg, samvær og smarte køkkentricks skaber glæde og interesse hos mænd og børn for at lave sund mad sammen. Fars Køkkenskole er udviklet, afprøvet og evalueret i Vallensbæk Kommune i 2012-2014, hvor resultaterne var så gode (jf. billedgalleri øverst) og potentialet så stort, at konceptet siden 2015 er blevet udbredt til mange kommuner rundt omkring i landet. Siden er Fars Køkkenskole blevet evalueret i 2017-2020, også med overbevisende resultater. 

Fars Køkkenskole er et madlavningskoncept, der gennem leg, samvær og smarte køkkentricks skaber glæde og interesse hos mænd og børn for at lave sund mad sammen. Fars Køkkenskole er udviklet, afprøvet og evalueret i Vallensbæk Kommune i 2012-2014, hvor resultaterne var så gode (jf. billedgalleri øverst) og potentialet så stort, at konceptet siden 2015 er blevet udbredt til mange kommuner rundt omkring i landet. Siden er Fars Køkkenskole blevet evalueret i 2017-2020, også med overbevisende resultater. 

Fars Køkkenskole er et madlavningskoncept, der gennem leg, samvær og smarte køkkentricks skaber glæde og interesse hos mænd og børn for at lave sund mad sammen. Fars Køkkenskole er udviklet, afprøvet og evalueret i Vallensbæk Kommune i 2012-2014, hvor resultaterne var så gode (jf. billedgalleri øverst) og potentialet så stort, at konceptet siden 2015 er blevet udbredt til mange kommuner rundt omkring i landet. Siden er Fars Køkkenskole blevet evalueret i 2017-2020, også med overbevisende resultater. 

Fars Køkkenskole er et madlavningskoncept, der gennem leg, samvær og smarte køkkentricks skaber glæde og interesse hos mænd og børn for at lave sund mad sammen. Fars Køkkenskole er udviklet, afprøvet og evalueret i Vallensbæk Kommune i 2012-2014, hvor resultaterne var så gode (jf. billedgalleri øverst) og potentialet så stort, at konceptet siden 2015 er blevet udbredt til mange kommuner rundt omkring i landet. Siden er Fars Køkkenskole blevet evalueret i 2017-2020, også med overbevisende resultater. 

”Måske er det lidt pinligt for mig sige, men det med at lave mad, siger mig ikke så meget, men når vi gjorde det sammen på Fars Køkkenskole, så kom der sådan et ekstra lag ind med noget socialt; så gik madlavningen fra at være en opgave, som den er derhjemme til at blive noget hyggeligt og det vægter højt for mig.”

”Måske er det lidt pinligt for mig sige, men det med at lave mad, siger mig ikke så meget, men når vi gjorde det sammen på Fars Køkkenskole, så kom der sådan et ekstra lag ind med noget socialt; så gik madlavningen fra at være en opgave, som den er derhjemme til at blive noget hyggeligt og det vægter højt for mig.”

”Måske er det lidt pinligt for mig sige, men det med at lave mad, siger mig ikke så meget, men når vi gjorde det sammen på Fars Køkkenskole, så kom der sådan et ekstra lag ind med noget socialt; så gik madlavningen fra at være en opgave, som den er derhjemme til at blive noget hyggeligt og det vægter højt for mig.”

”Måske er det lidt pinligt for mig sige, men det med at lave mad, siger mig ikke så meget, men når vi gjorde det sammen på Fars Køkkenskole, så kom der sådan et ekstra lag ind med noget socialt; så gik madlavningen fra at være en opgave, som den er derhjemme til at blive noget hyggeligt og det vægter højt for mig.”

”Måske er det lidt pinligt for mig sige, men det med at lave mad, siger mig ikke så meget, men når vi gjorde det sammen på Fars Køkkenskole, så kom der sådan et ekstra lag ind med noget socialt; så gik madlavningen fra at være en opgave, som den er derhjemme til at blive noget hyggeligt og det vægter højt for mig.”

Fars Køkken_lille
Fars Køkkenskole_snacks

Fars Køkkenskole er Hello Kitchens flagskib 

Fars Køkkenskole er Hello Kitchens flagskib

Siden vi startede i 2012, har mere end 7.500 fædre og børn fra alle samfundslag fordelt på 30 kommuner over hele landet siddet omkring et bord på vores succesfulde flagskib ’Fars Køkkenskole’, som virkelig har vist sit værd. Resultater fra Aalborg Universitet taler deres tydelige sprog, idet 28 kommuner synes, at konceptet er nemt at komme i gang med, og fædrene er ’meget enige’ eller ’enige’ i:

  • At børnene er blevet mere interesseret i mad og madlavning (89 %).
  • At børnene spiser flere forskellige frugter og grøntsager (67 %)
  • At børnene tilbyder at hjælpe til med madlavningen derhjemme (72 %).
  • At fædrene har lært at inddrage deres barn mere i madlavningen (91 %).
  • At fædrene har knyttet bånd til deres barn på en ny måde (88 %). 

 

Siden vi startede i 2012, har mere end 7.500 fædre og børn fra alle samfundslag fordelt på 30 kommuner over hele landet siddet omkring et bord på vores succesfulde flagskib ’Fars Køkkenskole’, som virkelig har vist sit værd. Resultater fra Aalborg Universitet taler deres tydelige sprog, idet 28 kommuner synes, at konceptet er nemt at komme i gang med, og fædrene er ’meget enige’ eller ’enige’ i:

  • At børnene er blevet mere interesseret i mad og madlavning (89 %).
  • At børnene spiser flere forskellige frugter og grøntsager (67 %)
  • At børnene tilbyder at hjælpe til med madlavningen derhjemme (72 %).
  • At fædrene har lært at inddrage deres barn mere i madlavningen (91 %).
  • At fædrene har knyttet bånd til deres barn på en ny måde (88 %). 

 

Siden vi startede i 2012, har mere end 7.500 fædre og børn fra alle samfundslag over hele landet siddet omkring et bord på vores succesfulde flagskib ’Fars Køkkenskole’, som virkelig har vist sit værd. Resultaterne taler deres tydelige sprog, idet 28 kommuner synes, at konceptet er nemt at komme i gang med, og fædrene er ’meget enige’ eller ’enige’ i:

  • At børnene er blevet mere interesseret i mad og madlavning (89 %).
  • At børnene spiser flere forskellige frugter og grøntsager (67 %)
  • At børnene tilbyder at hjælpe til med madlavningen derhjemme (72 %).
  • At fædrene har lært at inddrage deres barn mere i madlavningen (91%).
  • At fædrene har knyttet bånd til deres barn på en ny måde (88 %). 

 

Siden vi startede i 2012, har mere end 7.500 fædre og børn fra alle samfundslag fordelt på 30 kommuner over hele landet siddet omkring et bord på vores succesfulde flagskib ’Fars Køkkenskole’, som virkelig har vist sit værd. Resultater fra Aalborg Universitet taler deres tydelige sprog, idet 28 kommuner synes, at konceptet er nemt at komme i gang med, og fædrene er ’meget enige’ eller ’enige’ i:

  • At børnene er blevet mere interesseret i mad og madlavning (89 %).
  • At børnene spiser flere forskellige frugter og grøntsager (67 %)
  • At børnene tilbyder at hjælpe til med madlavningen derhjemme (72 %).
  • At fædrene har lært at inddrage deres barn mere i madlavningen (91 %).
  • At fædrene har knyttet bånd til deres barn på en ny måde (88 %). 

 

Siden vi startede i 2012, har flere end 7.500 fædre og børn fra alle samfundslag over hele landet siddet omkring et bord på vores succesfulde flagskib ’Fars Køkkenskole’, som virkelig har vist sit værd. Resultaterne taler deres tydelige sprog, idet 28 kommuner synes, at konceptet er nemt at komme i gang med, og fædrene er ’meget enige’ eller ’enige’ i:

  • At børnene er blevet mere interesseret i mad og madlavning (89 %).
  • At børnene spiser flere forskellige frugter og grøntsager (67 %)
  • At børnene tilbyder at hjælpe til med madlavningen derhjemme (72 %).
  • At fædrene har lært at inddrage deres barn mere i madlavningen (91 %).
  • At fædrene har knyttet bånd til deres barn på en ny måde (88 %). 

 

”For mig og min søn blev Fars køkkenskole også en måde at bryde nogle grænser ned og lære nye mennesker at kende...jeg syntes, at alt fungerede super godt, og jeg kan kun anbefale initiativet til andre.”

”For mig og min søn blev Fars køkkenskole også en måde at bryde nogle grænser ned og lære nye mennesker at kende...jeg syntes, at alt fungerede super godt, og jeg kan kun anbefale initiativet til andre.”

”For mig og min søn blev Fars køkkenskole også en måde at bryde nogle grænser ned og lære nye mennesker at kende...jeg syntes, at alt fungerede super godt, og jeg kan kun anbefale initiativet til andre.”

”For mig og min søn blev Fars køkkenskole også en måde at bryde nogle grænser ned og lære nye mennesker at kende...jeg syntes, at alt fungerede super godt, og jeg kan kun anbefale initiativet til andre.”

”For mig og min søn blev Fars køkkenskole også en måde at bryde nogle grænser ned og lære nye mennesker at kende...jeg syntes, at alt fungerede super godt, og jeg kan kun anbefale initiativet til andre.”

Video fra 2017

Følg med på Fars Køkkenskoles hjemmeside og facebook-side 

Følg med på Fars Køkkenskoles hjemmeside og facebook-side

 

Følg med på Fars Køkkenskoles hjemmeside

og facebook-side

 

Video fra 2017

Følg med på Fars Køkkenskoles hjemmeside og facebook-side

 

Sådan foregår det

Sådan foregår det

Fokus i Fars køkkenskole er madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Det bygger på et pædagogisk set-up, hvor fædre og børn bliver introduceret til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilbereder og nyder de et måltid sammen. Fædre og børn får i fællesskab madlavningskompetencer og sunde opskrifter, som de også kan bruge derhjemme. På køkkenskolen er der 1-2 undervisere, som for eksempel kan have en sundhedsfaglig, pædagogisk eller køkkenfaglig baggrund.

Den originale udgave af Fars Køkkenskole strækker sig over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. en aften om måneden i et halvt år. Hello Kitchen har også udviklet en ny model, hvor Fars Køkkenskole afholdes som enkeltstående aftener. Denne model blev udviklet med støtte fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Fokus i Fars køkkenskole er madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Det bygger på et pædagogisk set-up, hvor fædre og børn bliver introduceret til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilbereder og nyder de et måltid sammen. Fædre og børn får i fællesskab madlavningskompetencer og sunde opskrifter, som de også kan bruge derhjemme. På køkkenskolen er der 1-2 undervisere, som for eksempel kan have en sundhedsfaglig, pædagogisk eller køkkenfaglig baggrund.

Den originale udgave af Fars Køkkenskole strækker sig over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. en aften om måneden i et halvt år. Hello Kitchen har også udviklet en ny model, hvor Fars Køkkenskole afholdes som enkeltstående aftener. Denne model blev udviklet med støtte fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Fokus i Fars køkkenskole er madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Det bygger på et pædagogisk set-up, hvor fædre og børn bliver introduceret til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilbereder og nyder de et måltid sammen. Fædre og børn får i fællesskab madlavningskompetencer og sunde opskrifter, som de også kan bruge derhjemme. På køkkenskolen er der 1-2 undervisere, som for eksempel kan have en sundhedsfaglig, pædagogisk eller køkkenfaglig baggrund.

Den originale udgave af Fars Køkkenskole strækker sig over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. en aften om måneden i et halvt år. Hello Kitchen har også udviklet en ny model, hvor Fars Køkkenskole afholdes som enkeltstående aftener. Denne model blev udviklet med støtte fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Fokus i Fars køkkenskole er madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Det bygger på et pædagogisk set-up, hvor fædre og børn bliver introduceret til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilbereder og nyder de et måltid sammen. Fædre og børn får i fællesskab madlavningskompetencer og sunde opskrifter, som de også kan bruge derhjemme. På køkkenskolen er der 1-2 undervisere, som for eksempel kan have en sundhedsfaglig, pædagogisk eller køkkenfaglig baggrund.

Den originale udgave af Fars Køkkenskole strækker sig over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. en aften om måneden i et halvt år. Hello Kitchen har også udviklet en ny model, hvor Fars Køkkenskole afholdes som enkeltstående aftener. Denne model blev udviklet med støtte fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Fars Køkkenskole løber over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. én aften om måneden i ½ år. Fokus i Fars køkkenskole er madglæde, samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Det bygger på et pædagogisk set-up, hvor fædre og børn bliver introduceret til nye råvarer og tricks, som de får erfaringer med at bruge. Efterfølgende tilbereder og nyder de et måltid sammen.

Fædre og børn får i fællesskab madlavningskompetencer og sunde opskrifter, som de også kan bruge derhjemme. På køkkenskolen er der 1-2 undervisere, for eksempel kan have en sundhedsfaglig, pædagogisk eller køkkenfaglig baggrund.

Den originale udgave af Fars Køkkenskole strækker sig over fem aftener, hvor 8-10 fædre og deres børn mødes i et skolekøkken ca. en aften om måneden i et halvt år. Hello Kitchen har også udviklet en ny model, hvor Fars Køkkenskole afholdes som enkeltstående aftener. Denne model blev udviklet med støtte fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Farskøkkenskole_logo

"Resultaterne peger tydeligt på, at det kan give rigtig god mening at kigge til den her type initiativer, hvis man vil forbedre maddannelse, samvær og sundhed blandt både børn og forældre. Fars Køkkenskole har vist sig som en slags fællesskabsoase, der gavner familier på rigtig mange måder". (Boris Andersen, projektleder og ph.d. hos Aalborg universitet)

"Resultaterne peger tydeligt på, at det kan give rigtig god mening at kigge til den her type initiativer, hvis man vil forbedre maddannelse, samvær og sundhed blandt både børn og forældre. Fars Køkkenskole har vist sig som en slags fællesskabsoase, der gavner familier på rigtig mange måder". (Boris Andersen, projektleder og ph.d. hos Aalborg universitet)

"Resultaterne peger tydeligt på, at det kan give rigtig god mening at kigge til den her type initiativer, hvis man vil forbedre maddannelse, samvær og sundhed blandt både børn og forældre. Fars Køkkenskole har vist sig som en slags fællesskabsoase, der gavner familier på rigtig mange måder". (Boris Andersen, projektleder og ph.d. hos Aalborg universitet)

"Resultaterne peger tydeligt på, at det kan give rigtig god mening at kigge til den her type initiativer, hvis man vil forbedre maddannelse, samvær og sundhed blandt både børn og forældre. Fars Køkkenskole har vist sig som en slags fællesskabsoase, der gavner familier på rigtig mange måder". (Boris Andersen, projektleder og ph.d. hos Aalborg universitet)

"Resultaterne peger tydeligt på, at det kan give rigtig god mening at kigge til den her type initiativer, hvis man vil forbedre maddannelse, samvær og sundhed blandt både børn og forældre. Fars Køkkenskole har vist sig som en slags fællesskabsoase, der gavner familier på rigtig mange måder".

(Boris Andersen, projektleder og ph.d. hos Aalborg universitet)

Vil I tilbyde Fars Køkkenskole?

Vil I tilbyde Fars Køkkenskole?

Gennem et medlemskab i Hello Kitchen kan I få adgang til Fars Køkkenskole-konceptet, og vi hjælper jer rigtig godt i gang, så alle vores mange erfaringer kommer jer til gavn. Det betyder blandt andet, at I får adgang til alle materialer, for eksempel skabelon til invitation til deltagere, køreplaner, opskrifter og indkøbslister. Derudover uddanner vi lokale undervisere hos jer, så de er klædt på til at kunne undervise. Læs mere i drejebogen og kontakt os meget gerne.

Gennem et medlemskab i Hello Kitchen kan I få adgang til Fars Køkkenskole-konceptet, og vi hjælper jer rigtig godt i gang, så alle vores mange erfaringer kommer jer til gavn. Det betyder blandt andet, at I får adgang til alle materialer, for eksempel skabelon til invitation til deltagere, køreplaner, opskrifter og indkøbslister. Derudover uddanner vi lokale undervisere hos jer, så de er klædt på til at kunne undervise. Læs mere i drejebogen og kontakt os meget gerne.

Gennem et medlemsskab i Hello Kitchen kan I få adgang til Fars Køkkenskole-konceptet, og vi hjælper jer rigtig godt i gang, så alle vores mange erfaringer kommer jer til gavn. Det betyder blandt andet, at I får adgang til alle materialer, for eksempel skabelon til invitation til deltagere, køreplaner, opskrifter og indkøbslister. Derudover uddanner vi lokale undervisere hos jer, så de er klædt på til at kunne undervise. Læs mere i drejebogen og kontakt os meget gerne.

Gennem et medlemskab i Hello Kitchen kan I få adgang til Fars Køkkenskole-konceptet, og vi hjælper jer rigtig godt i gang, så alle vores mange erfaringer kommer jer til gavn. Det betyder blandt andet, at I får adgang til alle materialer, for eksempel skabelon til invitation til deltagere, køreplaner, opskrifter og indkøbslister. Derudover uddanner vi lokale undervisere hos jer, så de er klædt på til at kunne undervise. Læs mere i drejebogen og kontakt os meget gerne.

Gennem et medlemskab i Hello Kitchen kan I få adgang til Fars Køkkenskole-konceptet, og vi hjælper jer rigtig godt i gang, så alle vores mange erfaringer kommer jer til gavn. Det betyder blandt andet, at I får adgang til alle materialer, for eksempel skabelon til invitation til deltagere, køreplaner, opskrifter og indkøbslister. Derudover uddanner vi lokale undervisere hos jer, så de er klædt på til at kunne undervise. Læs mere i drejebogen og kontakt os meget gerne.

Fars-køkken_forside_hello_kitchen
Fars-koekken_forside_hello_kitchen

'Fars Køkken' består af 53 opskrifter

Alle opskrifter er afprøvet, smagt og godkendt af utallige børn og fædre. Bogen indeholder også en masse gode opgaver til far og barn samt en masse smarte tricks til, hvordan man kan inddrage sit barn i madlavningen. Ønsker du at købe den? Så kontakt os.

'Fars Køkken' består af 53 opskrifter

Alle opskrifter er afprøvet, smagt og godkendt af utallige børn og fædre. Bogen indeholder også en masse gode opgaver til far og barn samt en masse smarte tricks til, hvordan man kan inddrage sit barn i madlavningen. Ønsker du at købe den? Så kontakt os.

'Fars Køkken' består af 53 opskrifter

Alle opskrifter er afprøvet, smagt og godkendt af utallige børn og fædre. Bogen indeholder også en masse gode opgaver til far og barn samt en masse smarte tricks til, hvordan man kan inddrage sit barn i madlavningen. Ønsker du at købe den? Så kontakt os.

'Fars Køkken' består af 53 opskrifter

Alle opskrifter er afprøvet, smagt og godkendt af utallige børn og fædre. Bogen indeholder også en masse gode opgaver til far og barn samt en masse smarte tricks til, hvordan man kan inddrage sit barn i madlavningen. Ønsker du at købe den? Så kontakt os.

'Fars Køkken' består af 53 opskrifter

Alle opskrifter er afprøvet, smagt og godkendt af utallige børn og fædre. Bogen indeholder også en masse gode opgaver til far og barn samt en masse smarte tricks til, hvordan man kan inddrage sit barn i madlavningen. Ønsker du at købe den? Så kontakt os.

HelloKitchen_Facebook_yellow
facebook-icon-png-black
iconfinder_Youtube_Rounded_1181249
linkedin-icon-png-black2


Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik




Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V



Hello Kitchen
Slagtehusgade 11, 1. sal,
1715 København V

Privatlivspolitik



facebook-icon-png-black